Логичният изход е оставка на правителството и избори,  заяви пред

...
Логичният изход е оставка на правителството и избори,  заяви пред
Коментари Харесай

Логичният изход е оставка и избори: Янев

" Логичният излаз е оставка на държавното управление и избори ",  съобщи пред БНР някогашният длъжностен министър председател и ексминистър на защитата Стефан Янев, който в неделя учреди партията си Български напредък . Той допусна, че ръководството на публичните средства и тематиката С. Македония са в основата на последните събития.

 

" Логично е да не тежи тезата, че с цената на всичко би трябвало да се избавя нещо, което до момента не дава явен резултат ”, уточни Янев за бъдещето на кабинета.
" Ако това е битка с корупцията - да я търсиш в личната си коалиция, нещата са неприятни. Хората не чакаха този вид развиване. Вместо да има разрешаване на рецесии, се основават нови ”, сподели някогашният длъжностен министър председател, дал път за К. Петков и А. Василев.


 

" Между партиите и обществото зее бездна, задачата на Български напредък е да я запълним ”, акцентира Янев. " Национален консерватизъм е посоката, в която ще вървим ”,  уточни той.

 

" Няма да имаме червени линии. Ако гласоподавателите решат да влезем в предстоящ парламент, ще бъдем отворени към всички партии ", сподели Янев. Напомняме, че той разгласи, че ще сътвори своя групировка, откакто беше отхвърлен от кабинета Петков на своя ЧРД - 1 март.


Същевременно стана ясно, че съоснователката на партията Ралица Симеонова разгласи, че напуща плана в деня на неговото учредително заседание.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР